Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris dilantik semula naib canselor UPM - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 4 Dis – Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris dilantik semula sebagai Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) selama dua tahun lagi bermula 1 Januari, 2018 hingga 31 Disember 2019 setelah mendapat surat pelantikan secara rasmi daripada YB Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh baru-baru ini.