Prof. Taufiq Yap antara penerima anugerah Sambutan Maulidur Rasul Kebangsaan - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 30 Nov - Profesor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Taufiq Yap Yun Hin, merupakan antara lapan penerima anugerah Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Kebangsaan 1439 Hijrah yang diadakan di Masjid Wilayah Persekutuan, di sini, baru-baru ini.