Fakulti ekologi manusia gondol anugerah penarafan bintang pengurusan pentadbiran - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 10 Nov - Fakulti Ekologi Manusia memenangi anugerah Penarafan Bintang Pengurusan Pentadbiran, pada majlis sambutan Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan (HKIP) Universiti Putra Malaysia (UPM) 2017.