Mun Yee terima ijazah bacelor dari Tuanku Canselor - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 4 Nov: Di sebalik masa untuk latihan dan kesibukan menyertai sukan peringkat kebangsaan dan antarabangsa, atlet terjun negara, Leong Mun Yee hari ini berjaya memperoleh ijazah Bacelor Komunikasi selepas 10 tahun pengajian di Universiti Putra Malaysia (UPM).