UPM, SME Corp bangun pangkalan data IKS - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 23 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan SME Corp. Malaysia akan membangunkan pangkalan data Industri Kecil dan Sederhana (IKS) berkaitan jadual input-output IKS