Seramai 3,428 pelajar baharu UPM lafaz ikrar - Alex Ardiansyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG 12 Sep – Seramai 3,428 orang pelajar baharu semester pertama sesi 2017/2018, Universiti Putra Malaysia (UPM) melafazkan ikrar pelajar baharu yang dipimpin oleh Mohd Azam Mohd Shari di Pusat Kebudayaan & Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah baru-baru ini.