FANRes 2017 ketengahkan peranan usahawantani untuk keselamatan dan kedaulatan makanan - Mahidin, Nurnadhira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 22 Ogos – Fakulti Pertanian, Universiti Putera Malaysia (UPM) menganjurkan Persidangan Food, Agriculture and Natural Resources 2017 (FANRes 2017) bagi menangani cabaran baharu peranan usahawantani dalam aspek keselamatan dan kedaulatan makanan.