Buku transformasi kepimpinan IPT di Malaysia terbitan penerbit UPM dilancarkan - Mahidin, Nurnadhira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 11 Ogos – Buku Transformasi Kepimpinan Institut Pendidikan Tinggi (IPT) di Malaysia yang diterbitkan oleh Penerbit UPM dilancarkan oleh Pengerusi Majlis Profesor Negara, Tan Sri Zakri Abdul Hamid.