Sesi Dialog TN50 Menteri Pendidikan Tinggi bersama ahli akademik - Mahidin, Nurnadhira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2017)
SERDANG, 25 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan sesi Dialog Transformasi Nasional 2050 (TN50) yang melibatkan Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh bagi mengumpul idea dalam usaha merealisasikan TN50.