Program SME-University Internship Perkukuhkan Pengajian Keusahawanan UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 6 April – Program SME-University Internship akan memperkukuhkan keberkesanan pengajian keusahawanan Universiti Putra Malaysia (UPM) dan fungsi universiti tempatan sebagai pusat kecemerlangan keusahawanan.