MICELT Ke Arah Penguasaan Bahasa Inggeris Pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
MELAKA, 11 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) memantapkan penggunaan bahasa Inggeris dalam pengajaran dan pembelajaran melalui persidangan Malaysia International Centre for English Language Teaching (MICELT 2010).