L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 7 April – Jabatan Pengurusan & Khidmat Makanan, Fakulti Sains & Teknologi Makanan (FSTM) memberi kemahiran pekerjaan kepada pelajarnya melalui penubuhan Kompleks Perkhidmatan Makanan.