Pelajar FSKTM tempat kedua pertandingan IoT antarabangsa - Kamaruddin, Azrina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 15 Mac – Sekumpulan pelajar tahun dua Bacelor Kejuruteraan Perisian, Jabatan Kejuruteraan Perisian dan Sistem Maklumat, Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi tempat kedua pertandingan ‘The 2017 HILTI INTERNET OF THINGS COMPETITION’ (IoT).