Terharu menang dua anugerah MGAP - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 30 Mei - Pensyarah Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Professor Ir Dr Mohd Sapuan Salit tidak menyangka memenangi dua anugerah pada Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP) 2016 baru-baru ini.