Menteri KPT lancar program baharu, 2u2i sempena Hari Terbuka Fakulti Pertanian - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 20 Mac – Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh melancarkan program baharu, Bacelor Sains Pengurusan Perladangan (BSPP), Universiti Putra Malaysia (UPM), dua tahun universiti, dua tahun industri (2u2i) pada Majlis Hari Terbuka Fakulti Pertanian (FP), UPM.