CEM UPM anjur SISWAPRENEUR STARTUPBIZ@CEM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
MELAKA, 11 Februari - Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Kebolehpasaran Graduan (CEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan kursus Siswapreneur StartupBiz@CEM bagi membuka ruang kepada pelajar untuk mengembangkan perniagaan mereka.