Tiga pensyarah UPM dianugerahkan Malaysia’s Rising Star Award 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PUTRAJAYA, 1 Nov – Tiga pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Jinap Selamat, Prof. Madya Dr. Lim Hong Ngee dan Prof. Dr. Mohd Rafii Yusof dianugerahkan Malaysia’s Rising Star Award (MRSA) oleh Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh.