UPM raih dua anugerah emas dan 2 anugerah khas di Canada - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
TORONTO – Dua produk penyelidikan UPM telah berjaya merangkul dua anugerah emas dan dua anugerah khas di 2016 International Invention Innovation Competition In Canada yang telah diadakan di North York Memorial Community Hall, Toronto baru-baru ini.