UPM anjur konvensyen persatuan komunikasi pasifik dan asia 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 21 Julai - Jabatan Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) Universiti Putra Malaysia telah mengadakan Konvensyen Persatuan Komunikasi Pasifik dan Asia (PACA) ke-11.