Dua pensyarah UPM wakili negara ke mesyuarat ke-66 lindau nobel laureate - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR, 9 Jun - Dua pensyarah Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Yap Wing Fen dan Dr. Farah Diana Muhammad dipilih sebagai saintis muda negara oleh Akademi Sains Malaysia (ASM) sebagai wakil negara ke Mesyuarat Lindau Nobel Laureate ke-66 di Jerman