Pesta ang pau 2016 memperkenalkan keunikan budaya Zhong Hua kepada pelajar UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 6 April – Persatuan Senibudaya Zhong Hua, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Pesta Ang Pau (PAP) 2016 bagi memperkenalkan keunikan budaya Zhong Hua pada pelajar UPM serta mengukuhkan persefahaman pelajar pelbagai bangsa di kampus.