Dua pelajar FRSB menang emas ‘Autodesk ASEAN Design Competition’ - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
KUALA LUMPUR, 10 April - Dua pelajar Bachelor SainsSeni Bina, Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM), Yap Heng Hee dan Tan Mei Shan memenangi pingat emas kategori senibina pada pertandingan Autodesk ASEAN Design Competition 2015.