UPMKB lancar Program Persediaan Diploma sebagai peluang pendidikan alternatif - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
BINTULU, 14 April– Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB) melancarkan Program Persediaan Diploma sebagai laluan alternatif kepada pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau setaraf yang tidak memenuhi syarat ke program Diploma.