UPM Jalin Pengembangan Pertanian Bersama RISDA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR, 9 Mac– Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) untuk membangunkan sektor pertanian melalui penyelidikan, pengajaran dan pembelajaran serta perkhidmatan profesional.