Kreativiti ciptaan pelajar - Berita Harian, Nazrul Azim Sharuddin (2009)
Inovasi sering dikaitkan dengan bidang pembangunan reka bentuk bagi menghasilkan produk yang mempunyai pelbagai ciri kemudahan serta kelebihan dalam membantu manusia menjalankan aktiviti harian mereka.