Alat kesan kanser - UPM mahu komersialkan 'Pengkolimat Jaringan Wayar' - Harian Metro, Maiamalina Mohamed Amin (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengkomersialkan penemuan terbaru, 'Pengkolimat Jaringan Wayar' yang menambah baik kaedah pengimejan nuklear dalam usaha membantu pesakit kanser.