Dr. Aini TNC Akademik dan Antarabangsa baru UPM - Utusan Malaysia, (2009)
SERDANG - Bekas Dekan Sekolah Pengajian Siswazah Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) yang beru mulai 1 Disember lalu selama tiga tahun oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT).