UPM tetapkan sasaran lebih tinggi - Utusan Malaysia, (2009)
SERDANG 12 Jan. - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah mahu setiap kakitangan dan pelajar universiti itu membantunya meningkatkan prestasi akademik, pengurusan serta pencapaian lain bagi mengukuhkan lagi kedudukan UPM di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.