Saintis UPM menang pingat emas Isesco - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2008)
Saintis Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd Sapuan Salit, menerima pingat emas Islamic educationsl, Scientific and Cultural Organizational (Isesco) 2008 kategori Teknologi di Baku, Azerbaijan, baru-baru ini.