Fakulti Kejuruteraan UPM Menang Anugerah Kualiti - Berita Harian, (2004)
Fakluti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) meletakkan sasaran muncul sebagai fakulti kejuruteraan terbaik di rantau Asia Pasifik selelpas memenangi Anugerah Kualiti Ketua Setiausaha Negara 2003, bulan lalu.