UPM rangka program bantu siswa luar kampus - Berita Harian, Noor Azlina Zainudin (2003)
BAHAGIAN Hal Ehwal Pelajar (HEP), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan merangka program untuk membantu meningkatkan kecemerlangan akademik 10,000 pelajar yang tinggal di luar kampus.