Pilihan panel berjenama - Berita Harian, Nazmi Yaakub (2009)
Forum Kepengarangan Muslimah Nusantara: Arah dan Falsafah Kehilangan arah akibat pemilihan panel yang kurang tepat untuk membicarakan dasar kepengarangan serta hala tuju pengarang wanita Islam di wilayah Asia Tenggara khususnya Malaysia, Indonesia dan Singapura.