UPM Prihatin Kelestarian Alam Sekitar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 2 Disember – UPM prihatin terhadap usaha melestarikan alam sekitar kerana ia merupakan amanah yang patut dilaksanakan oleh setiap individu kata Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah.