Corporate communication talk bersama Ahmad Izham Omar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Pelajar Master Komunikasi Korporat (mod PJJ), Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Corporate Communication Talk: “Making a Difference: Branding the TV/ Radio/New Media/Music Contents” membincangkan pembaharuan dalam penjenamaan di media massa bersama Ketua Pegawai Eksekutif Primeworks Studio Sdn. Bhd., Ahmad Izham Omar.