UPM terima pengiktirafan akreditasi antarabangsa RSC - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Tiga program Bacelor Kimia Universiti Putra Malaysia (UPM) memperoleh pengiktirafan akreditasi badan antarabangsa, Royal Society of Chemistry (RSC) yang berpejabat di United Kingdom, baru-baru ini.