Pangkalan Data : UPM miliki sistem perisian keselamatan multiple - Utusan Malaysia, Rajmah Hasan Shirat (2003)
Universiti Putra Malaysia (UPM) kini mempunyai sistem pangkalan data membabitkan maklumat sulit mengenai pelajar dan kakitangan yang selamat dan tidak mudah dicerobohi secar dalam talian keranan sistem elektroniknya mempunyai perisian keselamatan 'multiple'.