Uniputra Production bergerak luar kampus - Utusan Malaysia, Luqman Hakim (2003)
BERMULA dengan kerja-kerja produksi dan penerbitan dalam kampus seperti majlis konvokesyen, Uniputra Production berkembang mengorak langkah menjadi syarikat penerbitan luar kampus.