Antologi puisi pelajar UPM - Berita Harian, (2004)
'Bisik Pada Angin' memuatkan 58 karya pelajar Kursus Penulisan Puisi dan Drama, Universiti Putra Malaysia (UPM) yang dikendalikan oleh penyelenggara anatologi ini, Lim Swee Tin.