Akademi Sastera "Percubaan Berani" DBP - Berita Harian, Azizah Ahmad (2008)
Akademi Sastera menjadi model kepada Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) apabila kegiatan yang berkonsepkan rancangan realiti televisyen ini berjaya dianjurkan.