Graduan Bioperubatan Digalak Ikuti Program Perubatan - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2004)
Universiti awam yang menawarkan ijazah Sarjana Muda Sains Bioperubatan mencadangkan graduannya, khususnya yang ditaja kerajaan mengikuti pengajian Sarjana Muda Perubatan bagi menambah bilangan doktor di negara ini.