Selamat Tahun Baharu 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG: Universiti Putra Malaysia (UPM) mengucapkan Selamat Tahun Baharu 2016 kepada semua warga universiti – pegawai, staf dan pelajar.