Prof. Dr. Paridah terima Anugerah StAr Awards 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2015)
KUALA LUMPUR - Pensyarah Fakulti Perhutanan, Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Dr. Paridah Md. Tahir menerima Anugerah StAr Awards 2015 (kategori Anugerah Standard) baru-baru ini.