Tiga Beranak Maut Nahas Selepas Ziarah Kubur Keluarga - Utusan Malaysia, Norliza Abd.Rahman & Thomas Chong (2008)
Tiga sekeluarga terbunuh selepas kereta Kancil yang mereka naiki dirempuh sebuah kenderaan pelbagai guna MPV dalam kejadian di kawasan perusahaan Meranti Jaya Jalan Putra Perdana di sini, hari ini.