Pertanian Presis Untuk Tanaman Padi - Utusan Malaysia, Nazrul Azim Sharuddin (2008)
Penglibatan dalam bidang pertanian sebenarnya memerlukan komitmen yang tinggi daripada pengusahanya bagi memastikan hasil tanaman yang dikeluarkan bermutu dan berkualiti tinggi.