UPM Menang 1 Anugerah Khas, 4 Pingat Emas INNOVA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
BRUSSELS – 5 penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih 1 anugerah khas, 4 pingat emas dan 1 pingat perak di pameran antarabangsa INNOVA ENERGY 2009 di sini baru-baru ini.