MSAE anugerah ‘Keahlian Kehormat’ kepada Naib Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 11 Sept - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Dato’ Dr. Mohd Fauzi Ramlan menerima anugerah ‘Keahlian Kehormat’ daripada Persatuan Jurutera Pertanian Malaysia atau Malaysian Society of Agricultural Engineers (MSAE) atas sumbangannya dalam bidang pertanian dan keselamatan makanan.