Dua penyelidik UPM terima anugerah dalam Malaysia’s Rising Star Award - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
LANGKAWI, 3 Sept – Dua penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) iaitu Prof. Dr. Luqman Chuah Abdullah dari Jabatan Kejuruteraan Kimia & Alam Sekitar, Fakulti Kejuruteraan dan Prof. Madya Dr. Abdul Halim Abdullah dari Jabatan Kimia Fakulti Sains dinobatkan sebagai penyelidik elit tempatan dalam Malaysia’ s Rising Star Award.