UPM Laksanakan 348 Pojek Agrobio Menerusi IRPA - Berita Harian, Syuhada Choo Abdullah (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan 348 projek penyelidikan dalam bidang berkaitan pertanian atau agrobio melalui skim Peningkatan Penyelidikan Bidang Keutamaan (IRPA) di bawah Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi Dalam Rancangan Malaysia Kelapan (RM-8).