UPM anjur Pameran Solo ke-29 ‘Meditasi’ oleh Suzlee Ibrahim - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG - Buat julung kalinya, Galeri Serdang, Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM), menganjurkan Pameran Solo ke-29 Meditasi oleh Suzlee Ibrahim baru-baru ini.