Usman Awang: Cukupkah hanya melalui seminar? - Utusan Malaysia, Abd. Aziz Itar (2008)

(untitled)
SASTERAWAN Negara Datuk Dr. Usman Awang merupakan tokoh yang telah banyak berjasa kepada masyarakat marhaen menerusi karya karya sastera yang dihasilkannya sejak tahun 1950-an.